Cunoscut medic timișorean, prins în flagrant în timp ce lua mită UPDATE...

Cunoscut medic timișorean, prins în flagrant în timp ce lua mită UPDATE Doctorul Mazilu, reținut pentru 24 de ore

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1766016759">

Șeful secției de Chirurgie Generala II și Oncologie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara, Octavian Mazilu, a fost prins astăzi în flagrant în timp ce primea 300 de lei de la un pacient.

În ultimele două luni, oamenii legii au documentat 20 de acte materiale de luare de mită în acest dosar, flagrantul realizat de DGA Timișoara, alături de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fiind doar cea mai recentă acțiune de acest gen.

Doctorul Octavian Mazilu, fost manager al Spitalului Municipal și fost consilier local PSD în Timișoara, a fost dus la audieri.

UPDATE Procurorii au decis să-l rețină pe medic pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

3 COMENTARII

  1. ce sa mai zici….pe durata ,,carierei,,a luat de mii de ori SPAGA ,doar cine nu vrea sa accepte realitatea cu asa zisii oameni respectabili mai sustine ca nu toti fura,inseala,delapideaza ..etc si ei muncesc si sunt ONESTI…e corect dar…doar pana ce sunt prinsi in FLAGRANT ca acest onorat doctor

  2. Aștept momentul in care securiștii și milițienii sunt arestați și judecati
    Ați rezolvat corupția din tara cumva?
    Cred că ‘aveți boală ‘ pe posesorii de neuroni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.