Explozie puternică într-o garsonieră din Lugoj. O victimă, transportată la Urgenţe

Explozie puternică într-o garsonieră din Lugoj. O victimă, transportată la Urgenţe

0
DISTRIBUIȚI

Explozie puternică într-o garsonieră de la etajul 1 al unui imobil din Lugoj. În urma deflagraţiei, care nu a fost urmată de incendiu, o tânără a suferit arsuri şi a fost transportată la spital. Alţi 40 de locatari au fost evacuaţi din bloc.

Alarma s-a declanşat în urma apelului primit prin numărul 112. Explozia a avut loc la etajul 1 al unui bloc de patru etaje situat în municipiul Lugoj, pe strada Aleea Brazilor.
A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și au fost trimise la faţa locului: o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de Salvare și Intervenție la înălțimi, plus o ambulanță S.M.U.R.D tip B, cu un efectiv de 10 subofițeri conduși de şeful de gardă.

Au fost alertate și autoritățile locale cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență precum Delgaz Grid, E-Distribuție, Inspectoratul de Stat in Construcții.


La sosirea la locul intervenției după efectuarea recunoașterii s-au constatat următoarele: deflagrația s-a produs la etajul 1, în urma acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit și a fost afectată ușa apartamentului și geamul.

În interiorul apartamentului se afla o persoană de sex feminin, aproximativ 23 ani ce prezenta arsuri de gradul II pe ambele antebrațe, aproximativ 9% din suprafața corpului.

Aceasta a fost predată de echipajul S.M.U.R.D unui echipaj S.A.J cu medic, sosit ulterior la locul intervenției. Victima a fost transportată la Urgențe în cadrul spitalului Municipal Lugoj. Din interiorul imobilului s-au autoevacuat aproximativ 40 locatari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.