Nume mari din box îl vor susţine pe Flavius Biea la Timişoara...

Nume mari din box îl vor susţine pe Flavius Biea la Timişoara în Gala BFC 2

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

Gala Boxing Fighting Championship 2, care va avea ca main event lupta dintre localnicul Flavius Biea şi argentinianul Ricardo Ruben Villalba, pentru centurile IBA Intercontinental şi WBC, aduce şi oaspeţi de gale în „Olimpia”. Printre cei anunţaţi ca susţintători la faţa locului ai pugilistului din vestul ţării se numără Francisc Vaştag şi Titi „Prosop” Tudor.

Evenimentul din 7 mai va începe după ora 19.00 cu primele meciuri.


Pentru cei care nu și-au putut achiziționa un loc în tribune până în seara evenimentului organizatorii anunţă că o pot face şi de la intrarea principal a sălii „Constantin Jude” din Timişoara.

În public, aproape de ring va fi şi Francisc Vaștag, considerat de specialiști cel mai bun boxer amator român, cărăşeanul nefiind prima dată în sprijinul lui Biea la gale. Invitat special e şi maestrul Titi Tudor, cel care l-a descoperit pe marele campion Leonard Doroftei și care a fost antrenor coordonator al lotului național în perioada când Biea a avut cele mai bune performanțe în boxul amator: campion mondial , vicecampion mondial și de trei ori campion european.

De asemenea, la gală va fi şi Alberto Guerra, unul dintre cei mai importanți oameni din boxul mondial, vicepreședinte WBC și co-fondator al acestei organizații, președinte al titlurilor FECARBOX și a celor latine.

Adversarul lui Biea, argentinianul Villalba era aşteptat să aterizeze în oraş încă de azi, pentru a se putea reface și acomoda cu fusul orar pâna la ora disputei cu campionul român. Sud-americanul are 20 de victorii la profesioniști, nouă meciuri pentru titluri, dintre care doar trei pierdute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.