Celebrul interlop Uțu Rohozneanu, ridicat de structura centrală DIICOT într-o operațiune antidrog....

Celebrul interlop Uțu Rohozneanu, ridicat de structura centrală DIICOT într-o operațiune antidrog. Câtă cocaină și ecstasy a vândut gruparea în câteva zile

2
DISTRIBUIȚI

Operațiune antidrog a structurii centrale a DIICOT în vestul țării, în această dimineață – anchetatorii au descins la 16 locații din județele Arad, Bihor și Vâlcea.


Polițiștii de la ”Crimă Organizată”  vizează  destructurarea unei importante grupări infracționale organizate, specializată în distribuirea de droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis, cocaină și MDMA (ecstasy), drogurile fiind comercializate doar unor persoane de încredere, pentru a asigura caracterul conspirat al tranzacțiilor.

De asemenea, pentru a împiedica descoperirea transporturilor de droguri, gruparea le-a efectuat doar după verificarea în prealabil a traseului, locațiilor folosite pentru depozitare și a zonelor unde urmează să aibă loc tranzacțiile. În doar o săptămână,  gruparea a comercializat cantitatea de aproximativ 200 de grame de cocaină și peste 5000 de pastile de MDMA.

Cel care conducea gruparea este celebrul interlop arădean Uțu Rohozneanu care a fost ridicat de anchetatori.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite importante cantități de droguri ce erau pregătite pentru distribuție, dar și arme albe.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală vor fi aduse pentru audieri  șapte persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.