Planetele s-au aliniat la concertul Implant pentru Refuz din Timișoara: spectacol memorabil...

Planetele s-au aliniat la concertul Implant pentru Refuz din Timișoara: spectacol memorabil cu un public numeros

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-796489958">

Concertul susținut de Implant pentru Refuz la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara a avut parte de o alinere de planete care a făcut ca evenimentul să fie unul memorabil pentru toți amatorii de muzică rock. În primul rând, băieții au revenit „acasă“ după mai bine de doi ani (ultimul lor concert la Timișoara desfășurându-se în luna decembrie a anului 2019 la lansarea albumului Subradar). Mai apoi, cu această ocazie formația a venit la fața locului cu o serie de invitați speciali, care au adăugat și ei o savoare aparte acestei seri. Rând pe rând pe scena de la Faber au apărut Dora Gaitanovici, Laura Brat și Teo Milea, iar spre final s-a declanșat o fiestă hardocre cu IPR Guerilla la care au cântat și câțiva din foștii membri ai trupei. În plus, trupa a lansat cu această ocazie și varianta fizică a albumului Subradar (sub formă de CD, momentan) și a anunțat că sprijină campania umanitară Împreună pentru Anda, inițiată pentru sprijinirea Andei Takacs, soția muzicianului Ovidiu Takacs „Bulbuc“, fost membru al trupei.

La aceste ingrediente s-a adăugat și vremea perfectă, astfel încât publicul – care a numărat aproximativ o mie de persoane conform estimărilor făcute de membrii IPR – a avut parte de o adevărată sărbătoare muzicală. Chiar dacă pe ici pe colo au existat și câteva momente mai puțin inspirate, per ansamblu a fost un concert de nota zece, în care s-a cântat cu poftă și sinceritate, iar publicul a simțit pe deplin mesajul IPR care beneficiează de un plus de șarm și datorită faptului că membrii formației reușesc să alterneze într-un mod „meseriaș“ porțiile de „hardcore“ cu momentele mai „liniștite“.

O mențiune cât se poate de specială merită și Imund, gașca ce îl are ca solist pe fostul membru IPR, Ovidiu Takacs „Bulbuc”, care a cântat pentru prima oară în fața publicului, care a reușit să capteze atenția publicului cu un show cât se poate de bine închegat, care a fost primit cu aplauze sincere. După concert distracția a continuat cu un after – party la Manufactura.

„Mulțumim celor peste 1000 de oameni minunați, prezenți la concert!Este un record pe care de-abia așteptăm să-l depășim la următoarea revedere “, au anunțat membrii formației Implant pentru Refuz după acest eveniment memorabil.

Foto: Facebook Implant pentru Refuz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.