Druckerii au lansat un sondaj legat de sezonul dezamăgitor al Politehnicii. Ce...

Druckerii au lansat un sondaj legat de sezonul dezamăgitor al Politehnicii. Ce vor să afle de la suporteri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro (arhivă)

Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria”, implicată ca acţionar în clubul de fotbal Politehnica Timişoara, nu a mai aşteptat finalul de sezon oficial al echipei, care urmează să dispute o dublă de baraj de supravieţuire în Liga 2, şi a lansat un sondaj destinat fanilor în legătură cu sezonul 2021-22. Unul care va rămâne oricum dezamăgitor pentru susţinători indiferent de deznodământul jocurilor cu FC Braşov.

„Parcursul sportiv din acest sezon, precum și dezinteresul tot mai mare al suporterilor vis-a-vis de Politehnica Timișoara ne-au îndemnat să concepem acest instrument de sondare. Prin intermediul acestuia ne dorim să aflăm care e părerea susținătorilor noștri din diferite medii referitoare la cauzele evoluțiilor sub așteptări din acest sezon, gradul lor de satisfacție față de lotul de jucători, staff-ul tehnic și conducerea administrativă / managementul clubului.

În acest mod putem obține o imagine de ansamblu obiectivă despre așteptările tale și despre direcția în care se îndreaptă clubul, precum și despre măsurile pe care ar trebui să le luăm astfel încât aceasta să fie cea corectă”, a fost descrierea iniţiativei numite: Gradul de satisfacție al suporterului polist la sfârșitul sezonului 2021/2022.


Perspective de viitor și prezență în comunitate.

Sondajul e deschis timp de zece zile, până în 18 mai şi are 41 de întrebări cu răspunsuri predefinite, care pot fi completate în circa 12 minute. Mai mult, toți cei care completează formularul sunt înscriși automat la o tragere la sorți care are un premiu principal și 20 de premii secundare, constând în tricouri de joc din acest sezon. Premiul cel mare e o experiență de trei zile, pentru două persoane, chiar în Timişoara, un city-break all inclusive „în care îți vei cunoaște orașul într-un alt mod, bucurându-te de cele mai exclusiviste locații și de experiențe inedite”.

„Un număr cât mai mare de răspunsuri ne ajută să avem o imagine cât mai obiectivă asupra acestui sezon, pentru a ne evalua perspectivele, din poziția de acționari ai clubului”, se mai arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Druckeriei

Întrebările din sondaj vizează, printre altele, lotul de jucători, folosirea tinerilor, chiar salarizarea jucătorilor, dar şi prestaţia staff-ului şi conducerii clubului. Sondajul poate fi accesat prin următorul LINK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.