SCM Politehnica a devenit campioană naţională la tineret. Handbaliştii alb-violeţi au câştigat...

SCM Politehnica a devenit campioană naţională la tineret. Handbaliştii alb-violeţi au câştigat turneul final din „Olimpia”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

E cert că Poli are handbalişti talentaţi. Dacă la seniori echipa încă nu e încă 100% sigură de rămânerea în elită, tinerii alb-violeţi sunt cei mai buni din ţară. SCM Politehnica s-a impus în turneul de Divizia A organizat în weekend în sala „Constantin Jude” şi au devenit campioni naţionali.

Astăzi, formaţia antrenată de spaniolul Gonzalo Tajuelo Molina-Prados a câştigat meciul cu omologii de la CSM Bucureşti, scor 37-27, înregistrând astfel victorii pe linie în turneul final al locurilor 1.


Principalii marcatori azi au fost Cîtu şi Bordeanu (ambii cu câte 9 goluri).

Ieri, Poli câştigase şi duelul cu CSM Vaslui, scor 35-32, după ce, în prima zi, tinerii alb-violeţi au trecut cu 35-30 de Sporting Ghimbav.

SCM Politehnica a cucerit astfel titlul naţional de tineret – Divizia A într-un an în care handbalul alb-violet sărbătoreşte 75 de ani de la înfiinţare.

Tinerii de pe Bega au început să atragă şi atenţia loturilor naţionale. La ultima acţiune la seniori au fost chemaţi patru jucători de la clubul timişorean.

În altă ordine de idei, juniorii 2 ai lui SCM Poli s-au clasat pe locul 7 la nivel naţional în acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.