SCM OHMA Timişoara a fost învinsă pe parchetul Voluntariului, în primul joc...

SCM OHMA Timişoara a fost învinsă pe parchetul Voluntariului, în primul joc al duelului din play-off

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a pierdut primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale, în fief-ul celor de la CSO Voluntari.


Ilfovenii s-au impus fără mari probleme, scor 95-72, confirmându-şi statutul de favoriţi în acest duel.

Ilfovenii au avut un start puternic de joc, având şi +12 în primul sfert, încheiat cu 21-12. Sfertul 2 le-a aparţinut bănăţenilor, care au recuperat per total un punct. 41-33 a fost scorul pauzei. La reluare gazdele s-au distanţat destul de rapid şi au ajuns la un avans considerabil pe finalul sfertului 3, când Thompson jr. şi-a dus colegii la 64-46, apoi Gotcher a făcut 76-53. Segmentul de joc a fost încheiat totuşi cu o triţă pe sirenă a lui Strong pentru 78-59. Ultimul sfert a fost echilibrat, dar ineficient pentru oaspeţi, care pe final ştiau bine soarta întâlnirii. Iar energia „leilor” se îndrepta deja către meciul 2.

Toddrick Gotcher a fost coşgheterul partidei, cu 26 de puncte. Pentru SCM OHMA principalul realizator a fost Darrion Strong, cu 17 puncte, american în double double cu nu mai puţin de 14 assist-uri azi. Mirkovic 16 pt., Olah 13, Gajic 11, Lazar 10, Komatina 3 şi Lilov 2, au fost ceilalţi marcatori ai „leilor”.

Meciul 2 al sfertului e programat vineri, 6 mai, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”. Iar dacă va fi nevoie de un meci 3, decisivul va fi la Voluntari pe 9 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.