Duel studenţesc în Ronaţ: SCM USAMVB Timişoara joacă al doilea meci acasă...

Duel studenţesc în Ronaţ: SCM USAMVB Timişoara joacă al doilea meci acasă din acest sezon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro (arhivă)

SCM USAMVB Timişoara are duminică cel doar de-al doilea joc acasă în noul sezon. „Leii” dau piept cu Universitatea Cluj duminică, în Ronaţ.

Ardelenii au început bine sezonul, au fost chiar lideri, dar acum sunt pe locul 2 după eşecul cu Baia Mare. De partea cealaltă, bănăţenii abordează disputa de la adăpostul a două victorii din două partide şi revin după ce au stat în weekend-ul trecut.


Motiv pentru care sunt şi poziţionaţi deocamdată doar pe 3.

„Este un meci greu, deoarece Clujul a arătat că este o echipă competititvă. Consider că trebuie să ne luăm oponenții foarte în serios și să ne facem jocul pe care l-am făcut până acum… Cele două meciuri cu Știința Baia Mare au fost cu emoții foarte, foarte mari, dar pe care consider că le-am abordat așa cum trebuie, cu dăruință și cu foarte multă muncă pusă în antrenamente, cu un plan tactic foarte bine structurat. De aceea, afirm că victoriile nu au fost o întâmplare, ci sunt rodul unei munci foarte bine puse la punct”, a declarat Eugen Căpățînă, veteranul lotului timişorean.

„Căpă” a fost în echipa de pe Bega la toate cele 12 trofee din perioada modernă a clubului, inclusiv Cupa Europei Centrale (2009). „Întâmplarea face că sunt un tip foarte loial, iar Timișoara mi-a oferit atât de multe, încât a fost rândul meu să-i ofer. Mi-am făcut o familie foarte frumoasă aici și mă refer atât la familia de acasă, cât și la cea de la teren. Contează să ai foarte bine pusă la punct viața și să știi ceea ce îți dorești”, a conchis rugbistul.

Jocul SCM USAMVB Timişoara – „U” Cluj contează pentru runda a IV-a a Ligii Naţionale şi se joacă duminică, 15 mai, de la ora 11.30, pe arena „Gheorghe Rășcanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.