Seară de cover-uri muzicale de neuitat alături de Adina Gorun și George...

Seară de cover-uri muzicale de neuitat alături de Adina Gorun și George Indru, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la o cântare alături de Adina Gorun și George Indru, doi tineri timișoreni cunoscuți pentru aparițiile lor în diverse locuri din oraș, care de această dată vor interpreta împreună o serie de cover-uri de neuitat.

Adina Gorun are 26 de ani și a devenit cunoscută grație activității ca solistă a formației 5 O’Miles, trupă alături de care a susținut în 2013 un concert caritabil pe scena Filarmonicii Banatul. Inițiatorii acestui eveniment i-au rigat pe spectatori să vină la fața locului cu câte o carte (acestea fiind donate către o bibiliotecă din mediul rural), sau de o jucărie, pentru copiii care cresc fără părinți.

„Am studiat Facultatea de Sociologie și Psihologie din Timișoara. Nu am urmat o școală specializată de muzică dar am această pasiune de mică și am ales să studiez muzica în particular. În 2019, am câștigat un concurs organizat de Alina Eremia, iar premiul a fost să înregistrez o melodie împreună cu ea. Între timp am mai câștigat și un concurs de creație pus la cale de Soundcreation, premiul fiind un microfon de studio. Pentru că iubesc mult copiii, în timpul săptămânii lucrez la o grădiniță privată. În timpul liber îmi place să pictez, să dansez și să ies cu prietenii în oraș. Sunt încântată că voi cânta alături de George și cred că o să ne distrăm pe cinste și la concerte“, a spus Adina.

George Indru este cunoscut celor care frecventează cluburile timișorene grație cântărilor sale alături de sora sa, Oana Indru, prestațiile lor fiind răsplătite de fiecare dată cu ropote de aplauze.


Cei doi au ajuns (și) în atenția publicului larg în momentul în care au participat la concursul X Factor, unde au avut o prestație cât se poate de apreciată de melomani.

„Am 23 de ani și cânt la chitară de mulți ani, am început pe la 10 ani, fiind un rocker rebel printre colegii din școala generală. Am avut ceva interacționări cu mediul artistic muzical, dorind chiar să cant într-o trupă, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cântam unele melodii cu sora mea, Oana, ea fiind membră în mai multe trupe din oraș și având o experiență muzicală mult mai vastă. A avut ocazia să își reînceapă hobby-ul cu muzică la The 80s Pub și la dorințele și rugămințile ei, învățam constant piese noi pe care le cântam în varianta acustic unplugged. Publicul a răspuns tot mai bine, devenind astfel rezidenți pe partea de susținere a concertelor live. Din punct de vedere profesional, sunt antrenor la o sală de sport în momentul de față și îmi place foarte mult acest lucru, fiind o fire active și mereu în mișcare. Sunt nerăbdător să revin în fața publicului în noua formulă, cu Adina Gorun“, a spus George Indru.

Primul concert de cover-uri susținut de Adina Gorun și George Indru va avea loc vineri, 3 iunie, de la ora 21, la The ’80s Pub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.