Un șofer beat a lovit aproape 60 de mașini parcate

Un șofer beat a lovit aproape 60 de mașini parcate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1026687237">

Un șofer în vârstă de 44 de ani a fost reținut de polițiști după ce, beat fiind, a avariat aproape 60 de mașini parcate pe mai multe străzi din orașul Brașov.

Duminică dimineața, în jurul orei 5:25, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că un bărbat ar provoca distrugeri mai multor mașini situate pe strada Zizinului din orașul Brașov.

Au fost trimise mai multe echipaje de poliție și jandarmi, bărbatul fiind prins la scurt timp de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și condus la Poliție, unde a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani din municipiul Brașov.

Din cercetări a reieșit că bărbatul a condus pe mai multe străzi din Brașov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, conform Poliției, ar fi provocat distrugeri la 56 de autovehicule parcate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind cercetat pentru distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.