Ripensia a încheiat sezonul în ton pozitiv, cu un succes la Târgu...

Ripensia a încheiat sezonul în ton pozitiv, cu un succes la Târgu Jiu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia a mizat pe un „11” apropiat de cel de bază în ultima rundă a play-out-ului după eşecul usturător cu Dejul şi a încheiat cu o victorie sezonul. A fost 2-0 pentru roş-galbeni în fief-ul unei alte lipsite de griji – Viitorul Pandurii Tg. Jiu – formaţie unde au fost totuşi nişte noi „deranjamente” prin ultima despărţire de antrenorul Eugen Trică.

Timişorenii au deschis scorul în minutul 25, prin Lalic, cu latul din marginea careului mic, în urma unui corner executat de Vidrăsan şi deviat de de Rogac. Ambele echipe au avut ocazii, dar mai aproape de gol Dulca, în minutul 52, când a reluat în bară apoi balonul a ajuns la Dobre.


Totuşi, cei care au înscris au fost tot bănăţenii, prin nou intratul Gavra (min. 77), cu un şut cu exteriorul al atacantului care a fost mult timp accidentat.

Pe final roş-galbenii au mai debutat şi doi juniori: Lucas Baeram şi Alexandru Micşa, ambii de la Ripensia U17. Pentru „Ripi” urmează probabil căutarea unui nou „principal” în vară. Timişorenii au încheiat pe 4 grupa B de play-out a Ligii 2, cu 31 de puncte.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Krupenschi – Dănescu, Core, Sveicauskas, Ciul, Țegle, Brînzan, Gîrbiță (59, Mitrică), Vulpe (81, Vespe), Al. Dulca (79, Tudoran), Dodoi (cpt.). Team manager: Gabriel Răscol.

Ripensia Timişoara: Șt. Dobre – Sturzu, Rogac, Lalic, Fridrich – Stoi (cpt.), Vidrăsan (74, T. Călin), V. Macrițchii (86, Micşa) – M. Ene (64, Mitrov), Golda (64, Gavra), Piftor (86, Baeram). Antrenor: Călin Mada.

Despărţire timpurie de croat

Săptămâna trecută roş-galbenii au publicat informaţii despre prima plecare din lot în această perioadă. Croatul Nebojsa Ivancevic (28 ani), jucător care abia sosise în iarnă. De fapt contractul a fost întrerupt încă din 30 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.