ADID Timiș organizează o „pedalare eco” pe malul Begăi, de Ziua Mondială...

ADID Timiș organizează o „pedalare eco” pe malul Begăi, de Ziua Mondială a Mediului

0
DISTRIBUIȚI

Stabilită de Adunarea Generală a ONU, în anul 1972, cu prilejul Conferinței de la Stockholm privind Mediul, Ziua Mondială a Mediului (World Environment Day) este marcată, în fiecare an, pe data de 5 iunie.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului evenimentul „Pedalare ECO!” , prin care sunt promovate valori precum mișcare, socializare și activități despre colectarea separată a deșeurilor și reciclare.

Toți iubitorii de petrecere a timpului liber în natură și mișcare, sunt așteptați duminică,  5 iunie 2022 la ora 9:00 pe malul Begăi, punct de întâlnire: Golf Canal Bega.

Evenimentul se va desfășura astfel:

Relaxare în mișcare, pedalând pe bicicleta proprie, pe malul Begăi (pe pista de biciclete)  până la Livada, Sînmihaiu Român.

La Livadă, vor avea loc activități despre colectarea separată a deșeurilor și reciclare!

Durata evenimentului: 3 ore (9:00-12:00)

Participanții care vin la punctul de plecare primesc din partea ADID Timiș un tricou, iar cei care participă la activități La Livada, câte un mic premiu.

Activitatea de mers pe biciclete se va desfășura simultan și la Lugoj, Făget, Peciu Nou.

„Cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului, organizăm evenimentul «Pedalare ECO!» prin care încurajăm activitățile în natură și adoptarea unui comportament prietenos cu mediul.


Vă invit să acceptați provocarea noastră și vă aștept la pedalare!”, a transmis Cristian Moș, Președintele ADID Timiș.

Pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță, organizatorii recomandă utilizarea de către participanți a echipamentului de protecție corespunzător desfășurării acestui sport.

Mai multe informații se pot obține accesând Pedalare ECO | Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.