Bărbat atacat violent de hoțul pe care l-a surprins în timp ce-i...

Bărbat atacat violent de hoțul pe care l-a surprins în timp ce-i spărgea mașina, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1977524784">

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de „tentativă la tâlhărie calificată”. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„În fapt, în data de 22 iunie 2022, în jurul orei 01:30, bărbatul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Liege din municipiul Timișoara cu scopul de a sustrage bunuri, acesta fiind surprins în flagrant delict de către un bărbat de 30 de ani, moment în care, în încercarea de a scăpa, acesta l-ar fi lovit pe celălalt barbat cu un obiect contondent de mai multe ori în zona capului si a membrelor inferioare, după care a fugit de la locul faptei”, a transmis IPJ Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au reușit identificarea și depistarea bănuitului, pe strada Calea Aradului din municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la tâlhărie calificată”.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.