Câini salvați de pompieri dintr-o casă cuprinsă de flăcări FOTO

Câini salvați de pompieri dintr-o casă cuprinsă de flăcări FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1985142959">

Un incendiu a cuprins în această după-amiază o casă de pe strada Tarafului din Arad. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad care, când au ajuns la fața locului, au constatat că „incendiul se manifesta generalizat, în doua camere ale locuinței cât și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 50 m², cu posibilitate de extindere la restul casei și in vecinătăți”.

Pompierii au reușit să oprească extinderea incendiului, care a fost stins în aproximativ o oră. „A ars acoperișul în totalitate, iar două încăperi au fost afectate în proporție de 80 la sută. A treia încăpere a casei, bucătăria, nu a fost afectată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii arădeni au salvat din focul care a cuprins locuința trei câini, aparținând proprietarei casei. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, a transmis ISU Arad.

Sursa foto: ISU Arad

1 COMENTARIU

  1. Oare de la ce o fi pornit incendiul? Sarmanii catei, proprietara era la munca? Bine ca nu s-au asfixiat, tot respectul pentru pompieri. Si eu vreau sa-mi iau un caine, poate chiar un ciobanesc german, am citit pe https://rasedecaini.ro ca rasa asta este inteligenta si curajoasa, parca as fi mai linistita acasa stiind ca ma pazeste un prieten. Eu stau la apartament, nu la casa, dar daca si dna din stire ii tinea in casa, inseamna ca nu i-ar dauna ca nu sta in curte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.