Incendiu de proporții în Timiș. Ard deșeuri plastice, a fost anunțată Garda...

Incendiu de proporții în Timiș. Ard deșeuri plastice, a fost anunțată Garda de Mediu UPDATE Incendiul s-a întins pe 2.000 de metri pătrați

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a alertat pompierii din cadrul ISU Timiș despre producerea unui incendiu în comuna Becicherecu Mic.

„La ora 12:10 am fost anunțați despre producerea unui incendiu de deșeuri materiale plastice, în comuna Becicherecu Mic. La fața locului s-au deplasat de urgență doi ofițeri și 15 subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, un container de stingere cu o capacitate de 7.000 de litri de apă și un echipaj SMURD. De asemenea, au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situații de Urgență Becicherecu Mic și Biled, dar și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Biarena Sânandrei”, a transmis ISU Timiș.

Din primele informații, ard mai multe hale ale fostului CAP, iar suprafața pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 400 de metri pătrați.


Dată fiind natura materialelor cuprinse de flăcări, a fost anunțată și Garda de Mediu.

UPDATE Conform ISU Timiș, suprafața afectată de incendiu este de 2.000 metri pătrați de deșeuri plastice aflate pe platformă, și 500 de metri pătrați din acoperișul uneia dintre construcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.