Pantaloni de trening pentru femei – pentru antrenament, mers pe jos și...

Pantaloni de trening pentru femei – pentru antrenament, mers pe jos și lucru

0
DISTRIBUIȚI
Folded sweatshirt and sweatpants on white background

Dacă până în acest moment erai de părere că îndrăgiții pantaloni de trening sunt destinați exclusiv outfit-urilor sport, acum a venit momentul să îți schimbi perspectiva. Apelează la abilitățile tale de fashion woman și vei fi impresionată de numeroasele ținute creative pe care le poți realiza cu ajutorul unui pantalon de trening.

Cum purtăm pantalonii de trening în ținute elegante de zi?

Probabil nu te-ai fi imaginat vreodată purtând pantaloni sport și pantofi cu toc. În cazul acesta, ieși din tipare, obține un look curajos și modern pe care să te poți baza când ieși la evenimente urbane, de exemplu. Asociază un pantalon trening de damă cu o pereche de pantofi Stiletto, o cămașă sau un top dantelat și lasă-te admirată. Pentru ieșirile cu prietenii pe timpul zilei, poți alege un pantalon de trening de damă și un top croșetat cu bretele și decupat la spate, care va imprima look-ului tău un aer boem.

Ieși la plimbare sau la cumpărături într-o pereche de pantaloni de trening din catifea, alături de un top simplu și o jachetă din denim. Dacă vrei să atragi toate complimentele, atunci insistă cu accesorizarea și poartă de exemplu, niște brățări supradimensionate sau o pereche de ochelari de soare. Pentru un look cât mai inspirat, îndreaptă-ți atenția către o pereche de sandale cu toc sau popularii sneakers pentru femei care complimentează cu succes stilul casual sau sport.

Cum arată un pantalon de trening damă într-un outfit casual-office?

Dacă dress-code-ul de la job îți permite să te îmbraci după bunul plac, atunci asortează un pantalon de trening damă cu un top cu umerii goi.


Poartă o pereche de pantofi înalți, o poșetă mică și oferă-ți confort inclusiv în zilele active de la job.

Tot în registrul casual-office, mai poți integra pantalonul de trening damă, cu o jachetă tip sacou și o pereche de pantofi cu toc. Pentru mersul la birou, respectă cromatica sobră care include nuanțe clasice: negru, gri, alb sau nude.

Female hands hold sweatpants on white textured background

Pantalonii de trening: un ‘’must-have’’ pentru femeile active care pun preț pe felul în care arată

Tot mai multe femei sunt interesate să îmbine confortul cu eleganța chiar și atunci când merg la sală. O pereche de pantaloni de trening mulați, largi, scurți sau ¾ – în funcție de tipul activității sportive și un top sau o bustieră din materiale care permit pielii să respire sunt baza. Poți opta pentru piese din aceeași paletă cromatică pentru un aspect uniform sau poți jongla cu nuanțele și să spargi monotonia unei ținute sport tipice. Până la urmă moda înseamnă depășirea barierelor și crearea stilului personal care ne reflectă personalitatea.

În sezonul de toamnă sau cel de tranziție, pantalonii de trening îți asigură confort maxim și protecție împotriva frigului. Fie că ieși la alergat, la o întâlnire cu prietenii, mergi la școală sau la o nouă sesiune de shopping, compune-ți outfit-ul pornind de la piesa-cheie: pantalonul de trening. Poartă acești pantaloni cu un pulover cu umerii goi, un hanorac oversized, o pereche de ghete până la glezne sau sneakers, în funcție de context. Accesorizează outfit-ul cu o pereche de ochelari de soare fumurii.

Colecția de pantaloni de trening de damă disponibilă în magazinul MODIVO îți oferă posibilitatea de a-ți crea propriul stil și de a scoate la lumină latura unică a personalității tale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.