Plutonier major din Arad, printre cei mai buni din țară în concursul...

Plutonier major din Arad, printre cei mai buni din țară în concursul „Cel mai puternic pompier”

0
DISTRIBUIȚI

Etapa naţională a concursului „Cel mai puternic pompier” desfăşurată la Brașov, in perioada 22-23 iunie 2022 a strâns la start peste 100 de pompieri din 26 de judeţe.

Concursul s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă, iar în cadrul acestuia pompierii și-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Plutonierul Băginean Răzvan, plutonierul Mariniță Ionel și plutonierul major Bozsitsz Claudiu, au format echipajul arădean.


Campionul ISU Arad, plutonierul major Bozsitsz Claudiu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad s-a clasat pe poziția a treia la nivel național, aducând astfel medalia de bronz în Arad. Plutonierul Băginean Răzvan a ocupat locul 20 la categoria de vârstă sub 30 de ani, iar plutonierul Mariniță Ionel – locul 15 la categoria de vârstă 30 – 40 de ani.

„Felicitări participanților arădeni! Ne mândrim cu asemena rezultate. Știm că veți fi mereu alături de cei care au cea mai mare nevoie de voi!”, a transmis ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.