Politehnica Timişoara rămâne oficial în Liga 2. Alb-violeţii au profitat, alături de...

Politehnica Timişoara rămâne oficial în Liga 2. Alb-violeţii au profitat, alături de o altă retrogradată, de problemele altor cluburi

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara rămâne până la urmă în eşalonul secund, deşi a retrogradat sportiv în urma barajului de supravieţuire în „B” cu FC Braşov. Alb-violeţii se numără printre cele 15 cluburi din primele două eşaloane care au primit licenţa de Liga 2 din partea FRF.


Nu a picat nici Unirea Constanţa, formaţie clasată pe 5 în grupa B a play-out-ului, dar care a fost în regulă cu actele.

Din informaţiile noastre Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş nici nu şi-au depus documentaţia necesară licenţierii la nivelul Ligii 2. Cele două retrogradaseră direct din Liga I şi aveau grave probleme financiare. De altfel, încă de la începutul anului, cel puţin ardelenii păreau destinaţi falimentului.

Astăzi, FRF a prezentat soluţionarea procesului de licenţiere pentru cluburile din B, respectiv cele picate din elită. Doar Dinamo, dintre cluburile Ligii I picate va activa şi în Liga 2.

Atât Politehnica, dar şi Ripensia au luat fără probleme licenţa. Unirea a primit şi ea loc liber, în condiţiile în care, se pare, că Dunărea Călăraşi, locul 4 din grupa A a play-out-ului nu a dorit şansa continuării la acest nivel.

Pentru cele cinci grupări din Liga 3 procesul de licenţiere nu e încheiat, CSC Dumbrăviţa având speranţa că va îndeplini criteriile după promovarea obţinută în detrimentul Reşiţei. Hunedoara e cea care speră ca acest lucru să nu se întâmple pentru a urca un eşalon după ce a cedat la rândul ei la baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.