Amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei în urma unei razii...

Amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei în urma unei razii ample în Timişoara. Şoferi prinşi beţi şi drogaţi

0
DISTRIBUIȚI
Imagine arhivă

Ieri seară, precum şi în noaptea de sâmbătă spre duminică poliţiştii din Timişoara au fost ocupaţi cu o acţiune amplă în municipiu. Nu mai puţin de 535 de maşini au fost verificate în trafic şi 634 de persoane legitimate. S-au aplicat amenzi în valoare totală de 29.220 de lei. De asemenea au existat şi infracţiuni grave în regimul rutier: conducere sub înfluenţa alcoolului, respectiv a substanţelor psihoactive.

Ieri, între orele 18 şi 22, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, împreună cu lucrătorii secțiilor urbane și rurale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au acționat în mediul periurban, iar în intervalul orar 22.00-3.00, polițiștii de investigații criminale, sisteme de securitate, rutieră și ordine publică, împreună cu jandarmi și lucrători din cadrul Poliției Locale Timișoara, au acționat în mediul urban, într-o acţiune amplă de prevenire, inclusiv a migraţiei ilegale, dar şi pentru identificarea faptelor de natură penală și contravențională.

Au fost legitimate 634 de persoane și controlate 535 de autoturisme.


Iar în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 74 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.220 de lei.

Au fost reținute, în vederea suspendării, 14 permise de conducere, dintre care: şase pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice; două pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire; alte două pentru nerespectarea limitelor legale de viteza; iar patru pentru alte abateri; Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare, mai informează IPJ Timiş.

Polițiștii au mai constatat două infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.