Scene halucinante în Timiș. Un bărbat care ascundea cadavrul tatălui de fratele...

Scene halucinante în Timiș. Un bărbat care ascundea cadavrul tatălui de fratele său a încercat să se sinucidă la sosirea poliției

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Scene dramatice într-o familie din Timiș. Vineri, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Deta au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat de 52 de ani cu privire la faptul că fratele acestuia nu i-ar permite să își vadă tatăl vitreg, existând posibilitatea ca acesta să fie decedat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuză să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât și în imobil.

La fața locului a fost prezent și un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Deta, cu sprijinul cărora s-a reușit pătrunderea în imobil, moment în care bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă, provocându-și mai multe plăgi deschise la nivelul gatului și al membrelor superioare, fără a-și pune viața în pericol.

Bărbatul a fost condus la spitalul din orașul Deta, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind internat la o clinică de psihiatrie din localitatea Jebel, județul Timiș.

De asemenea, în interiorul imobilului a fost găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 66 de ani, tatăl vitreg al celor doi bărbați.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.