Zece jucători de la SCM USAMVB Timişoara sunt în vizorul „Lupilor” pentru...

Zece jucători de la SCM USAMVB Timişoara sunt în vizorul „Lupilor” pentru Rugby Europe Super Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

Romanian Wolves e denumirea sub care o selecţionată a Ligii Naţionale de rugby, practic, va reprezenta ţara noastră în recent formata Rugby Europe Super Cup, a treia „treaptă” la nivel continental. Proapăta câştigătoare a Cupei – SCM USAMVB Timişoara – are nu mai puţin de zece sportivi chemaţi la acţiunea de selecţie a lotului final.

Selecționata care continuă tradiţia echipei „Lupii București” va intra într-un prim stagiu de pregătire, pe 5 iunie, la Snagov, în vederea participării la Rugby Europe Super Cup, competiția intercluburi a cărei a doua ediție va începe în luna septembrie.


În total 68 de jucători au fost chemaţi pentru această acţiune.

Lotul extins va fi împărțit în două grupe, având în vedere că unele echipe de club, printre care și Timișoara, încă au meciuri, dar și faptul că unii dintre jucătorii convocați susțin examenul de Bacalaureat.

Astfel, primul grup de 32 de jucători intră în stagiu în perioada 5 iunie-12 iunie, iar cel de-al doilea, de 36 de jucători, unde vor fi prezenți și rugbiștii timişoreni, între 13 iunie și 19 iunie.

Ciprian Chiriac, Laurențiu Nica (pilieri), Sebastian Vasilovici (taloneur), Vlad Neculau, Kemal Altinok, David Trăușan, Robert Murariu (linia a doua), Alin Conache (mijlocaș la grămadă), Tevita Manumua (centru) şi Romeo-Corrado Ștețco (aripă) sunt rugbiştii chemaţi de pe Bega. Pe listă se afla iniţial şi Dănuț Jipa, dar el are probleme de ordin medical și nu se va putea prezenta.

Interesant e că la prima ediţie România nu a avut reprezentativă, georgienii de la The Black Lion au fost campioni. Primeie două competiţii ca valoare sunt „ocupate” de formaţii din primele naţiuni ca forţă din acest sport. Timişoara Saracens a participat în cea de-a doua – Rugby Europe Championship.

Altfel, în următoarele trei zile, timişorenii au două meciuri în Bucovina, mâine, de la ora 11.00, cu CSM Suceava, apoi luni, cu RC Gura Humorului, ambele în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.