Autovehiculele de peste 3,5 tone trebuie să plătească „taxă de acces în...

Autovehiculele de peste 3,5 tone trebuie să plătească „taxă de acces în zona restricționată a Municipiului Timișoara”

3
DISTRIBUIȚI

O instanţă judecatorească a anulat definitiv articolele 4 și 5 din Hotărârea Consiliului Local al Muncipiului Timișoara nr. 485/2006, modificată prin HCLMT 477/2013.

„În consecință, Primăria Municipiului Timișoara comunică faptul că, începând cu data de 6 iulie 2022 nu se vor mai elibera avize ale Comisiei de Circulație care permit accesul gratuit pe raza Municipiului Timișoara pentru vehiculele care depășesc masa maximă admisă de 3,5 tone.


Ca urmare a anulării de către instanță a celor două articole, pentru circulaţia autovehiculelor destinate transportului de mărfuri şi a utilajelor care depășesc masa maximă admisă de 3,5 tone, transportatorii vor fi obligati să achite contravaloarea taxei de acces în zona restricționată a Municipiului Timișoara, fără nici o excepție”, a transmis municipalitatea.

De asemenea, autoritățile menționează faptul că obținerea autorizațiilor de circulaţie/legitimaţie şi abonamente pot fi obţinute şi online, prin înrolare pe platforma e-guvernare: P.C.U.E. – MEDIU DE AFACERI – TRANSPORTURI – TRANSPORT RUTIER/TRANSPORT MARFĂ-PRIMARIA TIMISOARA – CONT. Taxele pot fi achitate în contul RO90TREZ62121360206XXXXX, BENEFICIAR: PRIMARIA TIMIŞOARA, CIF 14756536.

3 COMENTARII

  1. Bha da nenorociții de usr-iști nu știi altceva decât să pună taxe peste taxe ca să sărăcească populația Ardă-vă focul veșnic de avortoni ratați a-ți distrus România gunoaielor neonanisto-nazisto-horthiste trădătoare cum moară măicuțele care v-au fătat de avortoni ratați a-ți ajuns la putere cum puneți taxe și impozite! Să vă dau muieee la toți trogloditii care votează și susțin nenorociții de dreapta!

  2. Bha da nenorociții de usr-iști nu știi altceva decât să pună taxe peste taxe ca să sărăcească populația Ardă-vă focul veșnic de avortoni ratați a-ți distrus România gunoaielor neonanisto-nazisto-horthiste trădătoare cum moară măicuțele care v-au fătat de avortoni ratați a-ți ajuns la putere cum puneți taxe și impozite! Să vă dau muieee la toți trogloditii care votează și susțin nenorociții de dreapta! Muieee

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.