CSC Dumbrăvița s-a reunit pentru Liga 2. Câteva noutăţi sub comanda lui...

CSC Dumbrăvița s-a reunit pentru Liga 2. Câteva noutăţi sub comanda lui Cosmin Stan

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa a sunat adunarea ieri seara cu 25 de nume. Au fost şi multe noutăţi în materie de jucători care vor cu alb-verzii în „B. Aceştia ar urma să semneze contracte în perioada următoare.

Şapte jucători care nu au făcut parte în primăvară din lotul dumbrăviţenilor au fost ieri la reunire: Robert Mikloș (revenit de la CSC Ghiroda), Sergiu Sabău (Crișul Chișineu Criș), Călin Toma (FC Buzău, via Metalul Buzău), Ionuț Tănase (Crișul Chișineu Criș), Adrian Ungureanu (Fortuna Becicherecu Mic), David Popa (Gloria Cermei) și Patrick Pășcălău (Crișul Chișineu Criș). A lipsit motivat Toma Bodri (ex-Progresul Pecica), așteptat în zilele următoare să i se alăture fratelui său geamăn la Dumbrăvița.

De asemenea, în probe se află fundașii Daniel Bălace (Ripensia U19), Denis Blicking (Gloria Cermei), Daniel Florescu (LPS Banatul), mijlocașii Raphael Governor (nigerian, ex-OFK Kikinda), Demetris Cristodulo (ex-Voința Lupac), Cristian Grancea (CSC Ghiroda), plus atacantul Alex Pițuc.

Iată lotul complet prezent azi, la reunire:
Portari: Trifon, Ciui, R. Mikloș;
Fundași: Bura-Koț, Bain, Amariei, D. Bălace, Blicking, D. Florescu, S. Sabău, C.


Toma;
Mijlocași: Tismonar, Schinteie, L. Bodri, Olaru, Grigoriu, I. Tănase, A. Ungureanu, Cristodulo, Governor, Grancea;
Atacanți: Paulevici, D. Popa, Pășcălău, Pițuc.

Au lipsit motivat T. Bodri, Ghinescu, Zurbagiu, Făgărășanu și Ilan. Mijlocașului Alexandru Martinov i-a expirat împrumutul de la CSC Peciu Nou, iar în acest moment se pregătește cu FC Brașov, club cu care e în negocieri avansate.

Tudor Moțiu și Luchian Gologan au fost rechemați de Politehnica Timișoara, de unde erau împrumutaţi.

Altfel, preparatorul fizic Alexandru Albert, fost la CSC Ghiroda tot în această postură, s-a alăturat

Dumbrăviţa va disputa primul amical sâmbătă, 9 iulie, de la ora 10.00, cu UTA U19, pe terenul de iarbă din complexul „Motorul” din Arad

„Când spunem că am avut o vacanță de trei săptămâni, ar putea părea una lungă. Dar ținând cont de încărcătura pe care am avut-o în sezonul trecut, aș spune că a fost chiar scurtă. Aici vorbesc de jucători, pentru că eu n-am avut vacanță, am avut foarte mult de lucrat pentru lotul de jucători. Avem deja aici jucători pe care i-am dorit. Deocamdată nu sunt semnate contractele, sunt înțelegeri verbale cu jucătorii, dar sperăm ca, până săptămâna viitoare, să reglăm aceste lucruri ce țin de acte. Pe lângă cei trei jucători ale căror contracte nu vor mai fi înnoite de club, Vidican, Paunchici și Ciubotariu”, a declarat Cosmin Stan, „principalul” Dumbrăviţei.

„Noi sperăm din tot sufletul să participăm în Liga a II-a. Miercuri vom avea Comisia de Apel, dar din punctul nostru de vedere nu există motive pentru a nu primi certificarea. Săptămâna viitoare, în 13 iulie, va sosi și comisia de omologare la Dumbrăvița. ROAF-ul e foarte clar, acolo se spune că echipele promovate pentru prima oară în Liga a II-a au derogare pentru un an de zile, cu excepția unor aspecte: camere de luat vederi și platforme pentru transmisiuni TV. Cu siguranță, va trebui să îmbunătățim baza, dar vom beneficia de derogare pentru acest stadion de la Dumbrăvița. În ceea ce privește echipele de juniori U17 și U19, lucrurile sunt rezolvate, avem două variante. În acest caz, data limită de a comunica situația către FRF este 25 iulie”, a spus şi managerul secției de fotbal – Florin Macavei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.