Doi bărbați din Timiș, dați dispăruți. Dacă-i vezi, sună la 112

Doi bărbați din Timiș, dați dispăruți. Dacă-i vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, dispărut din Ciacova, județul Timiș.

„La data de 9 iulie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, Palimariu Gheorghe ar fi plecat de la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din orașul Ciacova, județul Timiș, iar până în prezent nu a mai revenit.


Semnalmente: înălțime 1,70 metri, 70 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui, față ovală. Îmbrăcăminte: pantaloni negri, cămașă în carouri albastre și albe, pantofi negri”, a transmis IPJ Timiș.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, dispărut din Checea, județul Timiș.

„La data de 9 iulie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 20 iunie, Chiu Ionel ar fi plecat de la domiciliul său din Checea în Timișoara, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 metri, 70 de kilograme, barbă și păr cărunt,ochi căprui. Îmbrăcăminte: blugi negri și tricou gri”, a comunicat IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.