Dumbrăviţa nu a depăşit Avântul la Periam în penultimul test al verii....

Dumbrăviţa nu a depăşit Avântul la Periam în penultimul test al verii. Cosmin Stan: „Ne-am menajat un pic”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook (arhivă)

CSC Dumbrăviţa a remizat azi în fief-ul Avântului Periam, una dintre timişenele Ligii 3, în condiţiile în care trupa din vestul judeţului a reuşit să salveze de la picaj deşi sportiv risca „D”-ul. Alb-verzii au condus pe tabelă, dar s-a încheiat 1-1 în penultimul lor test înainte de „impactul” cu „B”-ul via Tg. Jiu.

Adrian Bain a deschis scorul în minutul 35 cu o lovitură de cap la cornerul lui Călin Toma. Amfitrionii au egalat la ultima fază a primei părţi, pe fondul unor erori ale celor din nordul Timişoarei.

Dumbrăviţa a început cu: R.


Mikloș – S. Sabău, Bain, C. Toma – Amariei, Olaru, Ilan, L. Bodri, Grancea – Grigoriu, Ungureanu. Au mai intrat: Curea, Simon, T. Bodri, Bura-Koț, P. Pașcalău

„Un joc tipic pentru această perioadă în care ne aflăm, cu o săptămână înainte de a începe campionatului. Per ansamblu, a fost un joc bun, chiar dacă ne-am menajat un pic în dueluri, deoarece am încercat să evităm accidentările. Consider că suntem pe un drum ascendent, dar îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. După ultima săptămână, în care nu ne-au ieșit rezultatele, aveam nevoie de o victorie pentru moral. Totuși, suntem o echipă tânără, sunt mulți jucători noi și ne-ar fi prins bine o victorie, pe care o puteam obține foarte ușor. Din păcate, soluțiile la finalizare au lăsat de dorit, am avut câteva șanse foarte mari de a marca însă ne-am pripit. În schimb, am primit un gol chiar în ultimul minut din prima repriză. După cum le-am spus la pauză, a fost un gol ca la Liga a III-a. O echipă de eșalon secund niciodată nu are voie să primească un asemenea gol, într-un moment în care aveam superioritate pe faza defensivă, atacantul lor a primit mingea între fundașii centrali, iar noi dormim și visăm în loc să anticipăm ce face adversarul”, a spus la final Cosmin Stan, „principalul” dumbrăviţenilor.

„Nu avem cum să fim la un nivel foarte bun în momentul de față, e clar, ținând cont de toate aspectele din această perioadă. A fost o pregătire dură, chiar spartană, antrenamente foarte tari. Consider că suntem undeva la 50% din potențial în momentul de față. Sper ca până sâmbăta viitoare să mai creștem cu 10, poate 20 de procente. Ar fi perfect să ajungem la 70%. Probabil că, în două-trei etape, vom fi la nivelul maximal, dar asta depinde și de rezultate. Dacă am avea rezultate bune în începutul de sezon, probabil că ar grăbi procesul de intrare în formă bună”, a precizat Stan.

Ultimul test al Dumbrăviţei înainte de startul Ligii 2 va fi miercuri, 3 august, de la ora 10.00, cu UTA U19, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.