Ripensia, victorie la „bulgari” înainte de deplasarea la Buzău. Muntean: „Ultimele reglaje...

Ripensia, victorie la „bulgari” înainte de deplasarea la Buzău. Muntean: „Ultimele reglaje le vom face săptămâna viitoare”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Pobeda Star Bisnov / Facebook

Ripensia a încheiat testele cu o victorie în deplasare la divizionara C timişeană Pobeda Star Bîşnov. Timişorenii s-au impus cu 3-1 după o primă repriză echilibrată şi încheiată la egalitate (1-1) la Dudeştii Vechi. Roş-galbenii au o primă deplasare foarte dificilă în campionat sâmbăta viitoare, la Gloria Buzău, una dintre favoritele la intrarea în play-off cel puţin.

„Ripi” a punctat prima, prin Gavra, în minutul 31. Zece minute mai târziu gazdele au egalat prin ex-roş-galbenul Caius Lungu. La reluare, Stoi a readus divizionara secundă în avantaj când mai era un sfert de oră din meci iar scorul final a fost stabilit de puştiul Agapie (79).

„Un antrenament bun, per total ne-am acoperit pe partea fizică. Ultimele reglaje le vom face săptămâna viitoare şi sperăm la un meci mai bun la Buzău, când vom avea o concentrare sporită, fiind prima etapă, altfel se concentrează băieţii şi aşteptăm un rezultat bun.


În parte a fost edificator, am fi aşteptat un altfel de joc, dar ne-a ajutat pe partea de construcţie… Cei care au participat la Campionatul European Universitar – Gladun a jucat toate minutele, fiind şi căpitan, a fost menajat, a intrat 15 minute. Piftor jucase doar două meciuri, a jucat azi 45 de minute iar Morariu, care a jucat cel mai puţin la CEU, a prins 30 de minute în teren, pe calea asta îi felicit şi eu pentru rezultatele obţinute acolo şi ne bucurăm pentru ei şi pentru noi. Mă bucur pentru Agapie, care a venit acum la prima echipă, o să rămână şi săptămâna viitoare probabil cu noi şi Gavra ne dorim să dea gol meci de meci, ăsta ar fi cel mai bun lucru pe care să-l facă, să înscrie”, a spus Iulian Muntean, antrenorul Ripensiei.

„Am întâlnit o echipă de Liga 2, am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, cât ne-au ţinut bateriile am jucat foarte bine, am jucat de la egal la egal. Am încercat să facem un joc bun şi am încercat să jucăm pe contraatac. Noi suntem la început de pregătiri, ne antrenăm de două săptămâni, începem săptămâna viitoare pregătirea centralizată. Ne simţim bine, ne-au lipsit trei jucători accidentaţi. Per ansamblu a fost un meci bun, cu o echipă foarte bună, chiar am vrut să vedem unde suntem şi să vedem ce trebuie să mai aducem… Noi jucăm în primul rând pentru spectatori, care vin în număr mare şi am rămas aşa puţin datori în campionatul trecut, am avut echipă mai slăbuţă. Încercăm să facem o echipă ca atunci când pleacă de la stadion să plece fericiţi”, a declarat Daniel Vasilcin, tehnicianul „bulgarilor”.

Ripensia: Toroc (46, Dobre; 83, Toroc) – Morariu (68, Zamfirescu), Lalić (46, A. Macrițchii; 82 Stoica), Țieranu (68, Rogac), Fridrich (46, Călin) – Ene (46, Mihart), Stoi (77, Gladun), Vidrăsan – Piftor, (46, Mitrov), Gavra (56, Agapie), Mogoș (68, Chera). Antrenor: Iulian Muntean.
Pobeda: Jianu – Lungu, Solomon, Miculescu, Anghel – Briciu, Budur, Paunchici – Gheju, Vasilcin, Vincu. Au mai intrat: D. Bălace, Rus, Giuruțan,  Vegh. Antrenor: Daniel Vasilcin.
Săptămâna viitoare va fi pe puncte pentru roş-galbeni, care joacă sâmbătă, la 11, în fief-ul Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.