Porție dublă de rock: formația Kraft a cântat la Timișoara și la...

Porție dublă de rock: formația Kraft a cântat la Timișoara și la Sânicolau Mare la evenimentul aniversar Apocalips

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1084551704">

Concertul formației Kraft, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara, a avut parte de un public „dedicat“ care a savurat rând pe rând hiturile din repertoriul internațional din spectrul old school rock etalate de muzicienii aflați pe scenă.

Evenimentul a fost unul în memoria artiștilor Tony Baranyi și Toma Dragomir, doi foști componenți ai formației iar pe scenă s-au aflat Loris Negruț, Andrei Comșa și Ianos Varadi. Pe lângă ei, la câteva piese au apărut și invitații speciali Bujor Hariga și Toni Kuhn, iar cântecele care au colorat seara celor aflați în Manufactura au fost răsplătite cu aplauze sincere.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să pun la cale acest concert și le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în acest demers și bineînțeles spectatorilor care ne-au susținut la fața locului. Sper să ne întâlnim cât mai curând și pe viitor“, spune Tiberiu Bitte, solistul formației.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Formația Kraft a mai susținut un recital pe stadionul Unirea din Sânnicolau Mare, în deschiderea concertului aniversar care a marcat 25 de ani de existență a trupei Apocalips.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.