Reparații de un million de lei în școlile și grădinițele din Timișoara,...

Reparații de un million de lei în școlile și grădinițele din Timișoara, în ultimele patru luni. Lucrări și în vacanța de vară

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că a început, odată cu vacanța de vară, să efectueze lucrări de reparații și întreținere în școlile din oraș. În aceste zile au loc lucrări la mai multe instituții de învățământ sau la clădirile lor anexe.

Astfel, se repară acoperișul clădirii internatului de la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, iar în cursul acestei zile se montează hidroizolația de pe terasa acoperișului. Sunt în plan și lucrări de finisaje interioare la clădirea internatului, clădire care nu a fost curpinsă în proiectul de investiție care vizează reabilitarea colegiului.

De asemenea, gardul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 22, care s-a aflat într-un stadiu de degradare, a fost înlocuit cu un gard nou de metal, vopsit la montare. Valoarea estimată pentru cele două reparații este de 510.000 de lei, urmând ca la finalul lucrărilor să fie facturată suma totală.

Alte reparații realizate sau în curs de realizare în această vacanță de vară, conform comunicatului municipalității:

  • Reparații Grădinița PP2;
  • Reparații la instalația de apă-canal, Grădinița PP3;
  • Reparații la băi, hidroizolație și centrala termică de la Grădinița PP 36;
  • Reparații la aleile din curtea Liceului Tehnologic Electrotimiș;
  • Reparația aleilor de la Colegiul Tehnic Henri Coandă;
  • Reparații hidroizolație la acoperișul Liceului de Arte Plastice;
  • Reparații hidroizolație la acoperișul Grădinița PP37;
  • Înlocuirea coloanelor de scurgere la căminul Liceului Azur.

Primăria a mai transmis că, înainte de începerea vacanței, au fost efectuate lucrări de avarie și nu reparații mai extinse.


De la începutul primăverii au fost executate sau sunt în curs de execuție lucrări în valoare de aproximativ un milion de lei (TVA inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.