Succes pentru formația timișoreană The Different Class: melodia „Transpirat” se află pe...

Succes pentru formația timișoreană The Different Class: melodia „Transpirat” se află pe prima poziție a clasamentului Romtop

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană The Different Class ocupă prima poziție a clasamentului Romtop, realizat de Radio Trib cu melodia lor „Transpirat“, următoarele locuri ale acestui top fiind ocupate de Eyedrops, byron, Coma, Vița de Vie, Vama și om la Lună.

În luna martie a acestui an trupa timișoreană a lansat materialul discografic „Skins”, un album care conține 13 piese înregistrate în Consonance Studio din Timișoara și a fost mixat de Rob Anders, masterizat de Tim Boyce, iar designul coperții a fost realizat de Alexandra, Flavius Retea și Bianca Paul.


Primul videoclip care a anunțat acest disc poartă numele de „Ping Pong“, iar videoclipul piesei „Transpirat“ a fost filmat în capitala Lituaniei, Vilnius.

„TDC înseamnă mult mai multe lucruri decât credeam inițial sau ne lăsam să credem inițial. Nu mai încercăm să ne definim într-o etichetă stilistică concretă. Totul a început de la de la rock & pop desigur dar avem diverse fețe și încercăm să le canalizăm cum putem și când nu putem, să le ducem în locuri diferite . Simțim că orice facem împreună va avea spiritul nostru acolo. Nu cred că ne mai preocupăm foarte mult cu etichete stilistice la nivel macro. E o transformare constantă“, au spus membrii trupei în cadrul unui interviu pe care puteți să-l citiți în întregime aici.

The Different Class a luat naștere în 2013, iar în prezent componența formației este Cris Paul – voce și chitară, Seian Scorobete – bas și Julia Kocis – tobe. Alături de ei la apariția acestui album au mai colaborat Michael Vușcan (care este și producătorul discului) și Flavius Retea (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.