Trafic restricţionat pe una dintre cele mai circulate artere ale Timişoarei

Trafic restricţionat pe una dintre cele mai circulate artere ale Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

 

Primăria Timişoara a anunţat restricţii pe una dintre cele mai aglomerate artere ale municipiului, în zona Modern (Baba Dochia-Simion Bărnuţiu).

Astfel, traficul va fi restricţionat prin închiderea unui sens de circulație pe str.


Andrei Șaguna pe direcția de mers str. Simion Bãrnuțiu spre str. Baba Dochia, începând cu data 22 iulie, ora 7.00 pânã în data de 6 august, ora 23.00.

Pe celălalt sens de mers, pe tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu – Pod Andrei Șaguna se va permite circulația doar spre Podul Andrei Șaguna, iar pe tronsonul Pod Andrei Șaguna – str. Baba Dochia se va circula în dublu sens cu câte o bandă pe sens.

Restricțiile se impun în vederea executării lucrărilor de înlocuire a mixturii asfaltice și a masticului bituminos la liniile de tramvai, de aducere la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere. Reorganizarea circulației rutiere impuse de restricțiile ce rezultă din lucrări se realizează conform planurilor de semnalizare anexate.

De asemenea, se va închide circulația tramvaielor în următoarele perioade: 22.07.2022 – 24.07.2022; 29.07.2022 – 31.07.2022, 05.08.2022-07.08.2022, în intervalul orar 21,00-23,00.

Traseul deviat al mijloacelor de transport va fi comunicat de cãtre Societatea de Transport Public Local Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Mai este un mic pas! Pina Domnul Primar si mintile luminoase care il inconjoara sa bloceze Timisoara complect. Timisoara va fi un oras blocat mai rau ca in Ucraina dar nu din cauza Rusilor ci din cauza Neamtului pe care l am votat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.