Elevii unui colegiu din Timișoara vor învăța, din toamnă, în alte locații....

Elevii unui colegiu din Timișoara vor învăța, din toamnă, în alte locații. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă că elevii uni colegiu din oraș vor învăța, din toamnă în alte locații temporare.


Este vorba de  cei de Colegiul Tehnic Ungureanu, iar de anul viitor vor fi relocați și cei de la Liceul de Industrie Alimentară.

”Pentru o bună derulare a procesului de învățământ pe perioada lucrărilor de construcții, primăria în consultare cu ISJ și directorii școlilor vizate a identificat ca soluție mutarea temporară a elevilor de la Colegiul Tehnic Ungureanu în spații disponibile la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară și Liceul Tehnologic Azur”, se arată în comunicatul Primăriei Timișoara.

La Colegiul Tehnic Ungureanu, lucrările au început în ianuarie anul acesta și s-a lucrat la Corpul B al liceului, toți elevii fiind mutați în corpul A. Este un proiect de 33 de milioane de lei, cu termen de finalizare septembrie anul viitor.

Pentru Liceul de Industrie Alimentară, primăria a depus documentația pentru accesarea de fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru a transforma unitatea de învățământ într-o școală verde inteligentă, iar lucrările vor începe în 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.