Trei tineri, reținuți în cazul bătrânului ucis în propria locuință pentru două...

Trei tineri, reținuți în cazul bătrânului ucis în propria locuință pentru două telefoane și 800 de lei

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a anunțat că trei suspecți au fost reținuți în dosarul de omor calificat deschis la începutul săptămânii.

Vă reamintim că un bărbat în vârstă de 87 de ani a fost ucis în propriul apartament de persoane necunoscute, luni, în cartierul Aurel Vlaicu din Arad.

Procurorii au reținut trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.

„În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11 iulie 2022, în locuinţa sa situată în cartierul Aurel Vlaicu din mun. Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin (numitul G.S.), în vârstă de 87 de ani, care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul capului, membrelor şi toracelui, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire.


Din locuinţă au fost sustrase două telefoane mobile şi sume de bani. În fapt, în noaptea de 10 spre 11 iulie 2022 cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să-l lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras două telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 lei”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar prin ordonanţa din data de 13 iulie 2022 s-a dispus reţinerea celor trei suspecţi, urmând a fi prezentaţi în cursul zilei în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.