Un bărbat mascat a pătruns într-o casă din Timișoara și a furat...

Un bărbat mascat a pătruns într-o casă din Timișoara și a furat o sumă mare de bani

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de furt calificat în municipiul Timișoara.


Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

„În fapt, la data de 1 iulie 2022, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții de 30 iunie spre 1 iulie, o persoană necunoscută, deghizată și mascată, a pătruns în sediul unei societăți comerciale situat pe strada Calea Urseni din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras 60.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în data de 1 iulie, în jurul orei 17:00, în municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiș.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.