Formația VanDerCris inaugurează seria de evenimente derulate sub genericul Șură de Cultură

Formația VanDerCris inaugurează seria de evenimente derulate sub genericul Șură de Cultură

0
DISTRIBUIȚI
VanDerCris

Formația timișoreană VanDerCris va susține un concert extraordinar duminică 14 august, recitalul fiind inclus în prima ediție a evenimentului Șură de Cultură, care își propune să pună satul Pietroasa pe harta culturală a județului Timiș.

Șură de Cultură debutează sâmbătă, 13 august, cu Banat Brunch, în cadrul căruia publicul este invitat să deguste mâncăruri autentice, din preaplinul șpaisului bănățean (înscrierile pentru cei interesați se fac aici) și include și tururi ghidate în care cei interesați sunt invitați să descopere frumusețile ascunse ale zonei, către cascada Șopot și Pietrele Cohului.

Duminică 14 august, de la ora 19:30 la șura aflată în Pietroasa numărul 53 va avea loc concertul formației timișorene alcătuite din Horea Crișovan, Florin Cvașa, Marcelle Poaty-Souami, Dănuț Blaga și Lucian Nagy, care va fi însoțit de o expoziție foto cu povești adevărate ale locuitorilor din zonă, surprinse de Horea Preja și Cristian Tzecu.

VanDerCris a luat naștere cu doi ani în urmă fiind o adunătură de muzicieni faini strânși în jurul lui Horea Crișovan, care a dat nume acestei excursii printr-o angramă parțială a numelui său.


Albumul de debut al formației a fost lansat anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Gărâna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.