Dominic Fritz, huiduit de public de Ziua Timișoarei. Reacția primarului VIDEO

Dominic Fritz, huiduit de public de Ziua Timișoarei. Reacția primarului VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a fost invitat pe scenă, ieri seară, în timpul concertului Phoenix din Piața Rozelor, pentru a dărui un trofeu legendarei trupe care aniversează 60 de ani. Momentul din cadrul evenimentelor dedicate Zilei Timişoarei nu a decurs cum şi-ar fi dorit organizatorii. Din public s-au auzit huiduieli copioase, ceea ce l-a determinat pe primarul Timişoarei să aibă o replică.

„Bună seara, astăzi nu facem politică dragilor! Astăzi nu facem politică, astăzi sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă.


Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara. Ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi aici: Phoenix 60 şi această sculptură frumoasă. La mulţi ani Timişoarei, La mulţi ani Phoenix!”, a spus Dominic Fritz la microfon, înainte de înmânarea sculpturii lui Nicu Covaci. Primarul a părăsit apoi imediat scena.

Ziua Timişoarei, oficial pe 3 august, e marcată prin trei zile de evenimente, inclusiv cu concerte în Parcul Rozelor, organizate prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara.

7 COMENTARII

 1. A vrut sa își facă capital de imagine pe spatele legendarei formații timișorene. A încercat sa dreagă busuiocul și sa spună ca nu face politica, dar el efectiv nu avea ce sa caute pe scena sa înmâneze un titlu iubitei formați Phoenix. Cred ca timișoreni au început sa-și dea seama ca acest om nu are valoare de primar, probabil de aici și huiduielile. La mulți ani Timisoara!

 2. O, da! Sper ca incepe sa inteleaga unde sta (si de ce va disparea din peisaj, asta daca nu se lasa cu dosare penale dupa ce ii trece „epoca”, caz in care va mai aparea probabil in presa).

  Si ma bucur ca ati publicat stirea aceasta, celelalte ziare tac malc!

  Semnat: fost votant DoNimik Frig, actualmente huidac de ocazie

 3. Fritz, daca nu intelegi de ce te huiduie lumea uite aici o scurta lista

  Au trecut 23 luni de la alegerile locale (aproape 2 ani) si in tot acest timp:
  – nu ati sapat nimic la Pasajul Solventul;
  – nu ati inceput nici un pod nou in Timisoara;
  – nu ati terminat Drumul Boilor spre Mosnita;
  – nu ati inceput nici o parcare noua in Timisoara (ba chiar ati anulat liciatatia la una) in schimb ne cocosati cu amenzile de la Politia Locala pentru ca nu avem unde parca;
  – nu ati miscat nimic legat de inelul 4 de centura;
  – ne-ati marit impozitele si ati promis ca le micsorati;
  – vreti sa taxati toate parcarile;
  – nu ati dat pe nimeni afara din angajatii din Primaria Timisoara, doar i-ati rotit si daca ii numarati bine sunt mai multi acum fata de acum un an;
  – aruncati cu banii pe tot felul de studii si consultante aiurea;
  – departamentul de urbanism din Primaria Timisoara isi aproba doar lor, ei intre ei acolo puz-urile;
  – nu ati inceput nici una din salile sportive(cea din Lipovei si Sagului)
  – ati inchis Gradina Zoologica de nu avem unde sa ne plimbam copiii;
  – Colterm-ul e in faliment;
  – orasul e murdar, neingrijit;
  – ati dat bani pentru festival de homosexuali si festival de emigranti in timp de ati desfintat Timfloralis;
  – Timisoara nu e pregatita cu nimic pentru a deveni Capitala Culturala Europeana;
  – programul de reabilitate al cladirilor istorice e un fiasco, nimeni nu s-a inscris in el in conditiile in care proprietarii trebuie sa plateasca peste 10000 de euro pe hartii (autorizatii de construire, studii istorice) fara sa fie siguri ca vor primi finantare. Esti un mincinos,un incapabil si un impostor

 4. Puteți sa aduceți toată filarmonica și toți vocaliștii și tot nu cântăresc cât vocea și atitudinea și istoria lui Covaci. Ma simt ca la karaoke. Fără el trupa asta nu e Phoenix și gata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.