Politehnica Femina a legitimat încă o jucătoare din afara ţării. A evoluat...

Politehnica Femina a legitimat încă o jucătoare din afara ţării. A evoluat la Vasco da Gama, Santos și Corinthians

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Femina a oficializat transferul încă unei jucătoare care se afla deja în pregătiri sub comanda lui Mirel Albon.


Brazilianca Emilin Taissa, în vârstă de doar 18 ani, se află la prima experienţă în afara ţării natale.

Emilin Taissa Araujo dos Anjos Rodrigues, pe numele ei complet, e prima sud-americancă din istoria alb-violetelor. Ea evoluează pe postul lui Roberto Carlos sau Marcelo – cel de fundaş stânga.

Emilin Taissa a evoluat în meciurile amicale disputate până acum de alb-violete şi vine de la Vasco da Gama. A mai jucat la cluburi de renume din fotbalul brazilian, precum FC Santos și Corinthians, dar și la Red Bull Bragantino sau Centro Olimpico Sao Paulo.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor din clubul Politehnica Timișoara pentru încredere. Este o mândrie și plăcere să joc în tricoul alb-violet și să fac parte din această echipă aflată acum în fața provocării unui nou sezon. Sunt foarte motivată, sper să avem un sezon excelent, să îmi ajut echipa în cel mai bun mod posibil și să ne atingem obiectivele”, a declarat Emili Taissa.

Antonia Bratu, Roxana Mirea, Melinda Nagy şi Nikolina Cakovic, ultima din Muntenegru, sunt celelalte transferuri de până acum ale Politehnicii Timişoara în varianta feminină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.