K-lu a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Puțin afumat”

K-lu a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Puțin afumat”

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean K-lu a lansat recent un nou videoclip la piesa „Puțin afumat“, care se regăsește în EP-ul său „Regele pion“.

„Piesa este extrasă de pe EP-ul «Regele pion», care a fost urcat in prima fază pe platforma Bandcamp. Dar cum Youtube-ul oferă o vizibilitate mai largă, am vrut ca piesa să existe și acolo.


Așa că am montat câteva cadre cu Goofy care se potrivesc cu tema piesei. EP-ul meu se poate asculta și pe platformele de stream: Spotify, Apple music, Tidal”, a spus K-lu despre această piesă.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu este un DJ si producător din Timisoara prezent pe scena electronică încă din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca funk, hip hop si breaks. Având un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, artistul iese ușor în eviidență prin seturile sale dinamice presărate cu diverse momente speciale menite să  aducă un plus de buna dispoziție pe ringul de dans. De-a lungul anilor artistul a colaborat cu mai multe proiecte și trupe și a reprezentat țara noastră la diverse manifestări internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.