O nouă ediție a târgului „Expo Mobila Timișoara”, la Centrul Regional de...

O nouă ediție a târgului „Expo Mobila Timișoara”, la Centrul Regional de Afaceri

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 1-4 septembrie „Expo Mobila Timișoara”, cea de-a treia ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, care va fi deschisă la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Expoziția se adresează celor care sunt interesați de noi piese de mobilier dar și firmelor contractante, și reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu care doresc să devină cunoscuți pe piața timișeană și să găsească noi parteneri de afaceri.


La standurile expoziției se vor putea găsi și cumpăra piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare sau produse de curățenie, iar garniturile de mobilă variate, în mai multe stiluri, de la cel clasic la cel modern, sunt atractive nu doar pentru publicul larg, ci prezintă interes atât pentru arhitecții de interior cât și pentru designerii de mobilier. Mobila este comercializată la prețuri de producător, accesibile pentru toate bugetele, firmele participante oferă consiliere pentru alegerea celor mai potrivite piese iar achiziția acestora pe loc, cât și comenzile, beneficiază de prețuri speciale.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.