Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea și extinderea Complexului sportiv Bega

Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea și extinderea Complexului sportiv Bega

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega din zona Dacia.

Astfel, a fost publicat în SEAP (Serviciul Electronic al Achizițiilor Publice) anunțul pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET (Expertiză Tehnică) + DALI (Documentație de avizare a lucrărilor de investiții) – Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.


Intrarea Zânelor nr. 2”.

„Pregătim mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a Timișoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astăzi am lansat licitația pentru refuncționalizarea complexului sportiv din Dacia și urmează în curând un proiect în cartierul Ronaț, la stadionul de rugby”, a transmis  primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Valoarea estimată a contractului este de  239.075, lei fără TV. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 septembrie 2022, ora 15. Durata contractului va fi de 60 de zile. Anunțul de participare poate fi găsit la: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100169201.

„Lucrările la această investiție vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative”, a transmis municipalitatea.

În următoarea perioadă va fi lansată și achiziția pentru servicii de proiectare „ET+DALI-Refuncționalizare teren sport, reabilitare și extindere clădire existentă, inclusiv utilități, str. Pictor Aman nr. 11. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de 173.464,29 lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.