Sinucidere în Timiș. O femeie a fost găsită spânzurată

Sinucidere în Timiș. O femeie a fost găsită spânzurată

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită spânzurată de un membru al familiei, care a sunat imediat la 112. Drama a avut loc astăzi, pe strada Mureșului din Lugoj.

Un echipaj de ambulanță s-a deplasat de urgență la fața locului, însă era deja prea târziu pentru victimă, iar un medic a constatat oficial decesul femeii.

Conform lugojinfo.ro, vecinii femeii au spus că aceasta era bolnavă și se afla sub tratament.


Polițiștii au început o anchetă, însă, conform sursei citate, din primele informații nu există nicio suspiciune cu privire la comiterea unei infracțiuni.

UPDATE „La data de 14 august 2022, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost găsită decedată în imobilul în care locuia. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, o femeie, în vârstă de 69 de ani, fiind găsită decedată de fiul acesteia, într-o anexă a locuinței, situată pe strada Mureșului din Lugoj. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.