Cumnatul viceprimarului Cosmin Tabără este oficial noul director general al Societății de...

Cumnatul viceprimarului Cosmin Tabără este oficial noul director general al Societății de Transport Public Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1399402919">

Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara a adoptat joi, cu unanimitate de voturi, decizia de numire în funcția de director general provizoriu a lui Constantin Cocheci, începând cu data de 30 septembrie.

Durata mandatului lui Constantin Cocheci va fi de patru luni, începând cu data de 30 septembrie 2022, până la finalizarea procedurilor de selecție pentru ocuparea postului de director general al Societății de Transport Public Timișoara.

În aceeași ședință, fostul director general provizoriu, Patriciu Rușeț, a fost numit director general adjunct provizoriu al societății.

Absolvent al Facultății de Mecanică, Constantin Cocheci are experiență managerială în domeniul privat de peste 20 de ani, în cadrul unor companii din domeniile energiei și construcțiilor.

De asemenea, Constantin Cocheci a fost director de operațiuni în cadrul companiei AEM și președinte al directoratului AEM SA.

Constantin Cocheci este cumnatul viceprimarului Cosmin Tabără, care însă a ținut să precizeze că nu are nimic de a face cu această numire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.