Incendiu de proporții în Timișoara, la un bloc de locuințe UPDATE Zeci...

Incendiu de proporții în Timișoara, la un bloc de locuințe UPDATE Zeci de persoane evacuate, a fost transmis mesaj RoAlert FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un puternic incendiu a izbucnit în această după-amiază, în jurul orei 15:00, în zona aleii FC Ripensia din Timișoara. Din primele informații, acoperișul unui bloc a fost cuprins de flăcări.

„Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o cisternă, două autoscări mecanice și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Timiș.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „La sosirea echipajelor de pompieri, după efectuarea recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul tip terasă, acoperit cu bitum, cu degajări masive de fum și gaze toxice în atmosferă. Au fost evacuate 38 persoane, dintre care două nedeplasabile. A ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 mp și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii. De la sosirea forțelor și mijloacelor la locul intervenției, incendiul nu s-a propagat”, a transmis ISU Timiș.

De asemenea, din cauza fumului toxic, ISU Timiș a transmis mesaj Ro Alert.


La ora 15:43 incendiul a fost lichidat, au mai transmis pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.