Incendiu la un magazin din vestul ţării UPDATE Care a fost cauza...

Incendiu la un magazin din vestul ţării UPDATE Care a fost cauza incendiului

0
DISTRIBUIȚI

Panoul electric al magazinului Profi din localitatea Șofronea, judeţul Arad, a luat foc. Intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, autoscara S42 și un echipaj SMURD, pentru stingerea incendiului.

Nu sunt înregistrate victime iar intervenția este în dinamică.

UPDATE La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta fără flacără, la nivelul unui panou electric aflat în interiorul unui birou din magazin.

„Întrucât magazinul a fost inundat cu fum, pompierii militari arădeni au acționat pentru ventilarea încăperii și lichidarea incendiului.


Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin care a suferit un atac de panică. Aceasta nu a fost transportată la spital. Toate persoanele aflate în interior s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca echipajele să ajungă la locul evenimentului. Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite, în aproximativ 15 minute. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric”, a transmis ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.