Substanţe interzise, găsite asupra unui tânăr din Buziaş. Explicaţia neverosimilă a acestuia

Substanţe interzise, găsite asupra unui tânăr din Buziaş. Explicaţia neverosimilă a acestuia

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii locali din Timişoara au oprit în noaptea ce tocmai a trecut doi tineri care la vederea patrulei s-au panicat. Asupra unuia dintre aceştia au fost găsite mai multe substanţe interzise iar explicaţia celui prins a fost că ele au ar fi ajuns în buzunarele sale după ce şi-a împrumutat geaca.

Polițiștii locali aflați în patrulare în această noapte, pe Calea Moșniței, au observat, în jurul orei 4:30 dimineaţa doi tineri care se deplasau cu bicicletele, iar la observarea patrulei au grăbit pedalarea.


Cei doi tineri au fost opriți în vederea identificării în apropierea centrului de colectare a deșeurilor din zonă, stabilind că se numesc P. F. de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Buziaș, și B.A., de 23 de ani, cu domiciliul în Timișoara.

În urma controlului efectuat, polițiștii locali au depistat asupra tânărului de 20 de ani un recipient albastru care conținea 12 muguri vegetali de culoare verde-oliv, susceptibili a avea proprietăți psihoactive și un pliculeț din plastic cu cristale incolore, tot din categoria substanțelor interzise. Atât tânărul în cauză, cât și prietenul cu care se afla au declarat că au fost la o prietenă peste noapte, unde au jucat un joc de societate și că, la plecare, a luat geaca unui amic, iar în buzunarele acesteia se aflau substanțele depistate și că nu au știut nimic de ele.

Bunurile au fost reținute de polițiștii locali, fiind întocmite documentele pentru predarea acestora și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Cum a ajuns PLB să facă percheziții corporale pe stradă,fara mandate și fără că cineva sa fie suspect.Poate chiar așa a fost au luat o geaca care nu a fost a lor Se întâmplă frecvent in adolescenta sa împrumutăm hainele prietenilor sau sa luăm din greșeală alte geci in special in discoteci unde era lumina difuza sau chefuri făcute în apartamente .
    Daca un prieten îmi împrumută mașina și are ceva in ea ..orice ar însemna inseamnă că sunt ale mele?

    Dovezi PLB?!! Demonstrați că nu este așa cum spune acest tânăr (a)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.