Italian prins în flagrant în timp ce vindea cocaină. Ce au găsit...

Italian prins în flagrant în timp ce vindea cocaină. Ce au găsit procurorii DIICOT la percheziții

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Craiova au dispus ieri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, un cetățean român și un cetățean italian, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

„În cauză s-a reținut că, începând cu luna ianuarie 2022, cei doi inculpați au comercializat cocaină contra sumei de 100 euro pentru un gram consumatorilor de pe raza municipiului București și a județului Olt.


La data de 2 septembrie 2022, inculpatul cetățean italian a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de 15 grame cocaină, activitate urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară în București și Caracal, județul Olt, în urma cărora a fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 200 grame de cocaină”, a transmis DIICOT.

În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO Craiova şi al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.