Scandal între suporteri după meciul Oțelul Galați – Poli Timișoara

Scandal între suporteri după meciul Oțelul Galați – Poli Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un scandal a izbucnit sâmbătă în orașul Galați, la finalul partidei din Liga a II-a Oțelul – Poli Timișoara. Câțiva susținători ai echipei Rapid București, veniți pentru a susține echipa oaspete, au intrat în conflict cu suporterii gălățeni pe o stradă din oraș, iar agresorii au fost urmăriți de jandarmi.

Potrivit Jandarmeriei Galați, în jurul orei 15:30, mai multe persoane care se deplasau spre ieșirea din municipiul Galați, au coborât din mașină atunci când au văzut la o terasă un grup de suporteri care purta însemnele echipei de fotbal Oțelul Galați.

Între aceștia s-a iscat un conflict, iar un echipaj de jandarmerie aflat în zonă a intervenit.


O parte dintre cei implicați au fugit cu mașina spre Drumul de Centură. Vehiculul a fost ajuns din urmă de către jandarmi, iar bărbații au fost imobilizați si duși la sediul secției de Poliție. Alături de aceștia au fost duse la unitatea de poliție alte patru persoane care au rămas la fața locului, implicate și acestea în scandal.

În total, opt persoane au fost amendate în urma scandalului.

„În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a reieșit că patru dintre persoanele sancționate sunt din Galați, iar patru sunt din București, suporteri ai unei echipe bucureștene a cărei galerie este înfrățită cu galeria echipei de fotbal din Timișoara. Aceștia nu s-au deplasat organizat către Galați și nu au făcut parte din galeria suporterilor echipei din Timișoara, sosirea lor la arena sportivă făcându-se la jumătatea celei de-a doua reprize. Conform celor declarate de persoanele implicate în scandal, incidentul s-a produs pe seama animozității existente între galeriile unor echipe de fotbal. Cele opt persoane au fost sancționate contravențional pentru provocare și participare la scandal. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 1.600 lei”, au anunțat jandarmii gălățeni.

Nu au existat persoane rănite și nu au fost depuse plângeri la unitatea de poliție, au precizat jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.