Unul dintre membrii „cu greutate” ai USR Timiș a anunțat că-și dă...

Unul dintre membrii „cu greutate” ai USR Timiș a anunțat că-și dă demisia din filială

4
DISTRIBUIȚI

Cătălin Sfarghiu, unul dintre cei mai vechi membri ai USR Timiș, a anunțat că renunță la funcția de președinte al filialei Săcălaz și la postul de consilier local.

„Cu părere de rău vă anunț că am luat decizia de a demisiona din funcția de președinte al filialei USR Săcălaz și din cea de Consilier Local al Comunei Săcălaz.


Din motive personale am decis să mă retrag din aceste funcții. Sunt convins că am făcut o treabă bună, că v-am reprezentat cu fruntea sus și interesele comune au fost aceleași. Las proiectele începute pe mâinile colegilor mei. Colegi care mi-au fost aproape la fiecare pas și fără de care nu aș fi reușit.Chiar dacă nu o să mai fac parte din USR, partidul va avea în continuare toată susținerea mea”, a transmis Sfarghiu prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Conform unor surse, liderul filialei Săcălaz nu se mai înțelegea cu liderul filialei județene, Dominic Fritz, starea de tensiune fiind alimentată de modul în care conducerea a gestionat anumite situații.

4 COMENTARII

  1. Mult succes!

    Este vremea in care lupii-si schimba părul.
    La fel si șerpii…

    Ciolos a dat tonul și până la alegeri poosibil să apară o nouă emanație a USR
    USR ++
    SUR plus
    RUS +

    … evident nimic nu este intamplator
    „Vin ai noștri, pleacă ai noștri, …noi rămânem tot că proștii”

  2. Asta era unul din oamenii care mai dorea sa face ceva corect. Fritz l-a fript pentru ca nu era de acord cu blaturile USR cu primarul de la PMP. A ales sa plece, nu mai suporta ipocrizia in care era implicat. Asa vorbesc oamenii din comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.