Anunţul meteorologilor legat de luna septembrie. Aşteptările pentru vestul ţării

Anunţul meteorologilor legat de luna septembrie. Aşteptările pentru vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii au emis marți prognoza pentru următoarele patru săptămâni și spun că luna septembrie și începutul lunii octombrie nu ies din graficele de temperatură specifică pentru aceste perioade, iar cantitățile de precipitații vor fi normale.

Săptămâna 5 – 12 septembrie
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.


Cu excepția regiunilor sudice, regimul pluviometric va fi în general excedentar, mai ales în extremitatea de nord-vest a țării.

Săptămâna 12 – 19 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 19 – 26 septembrie
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 26 septembrie – 3 octombrie
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.