Accident în lanț pe o șosea din vestul țării. Un om a...

Accident în lanț pe o șosea din vestul țării. Un om a murit, trafic blocat

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație grav în această după-amiază, pe DN 79, șoseaua carea leagă Aradul de Oradea, incidentul în care au fost implicate două autoturisme și un automarfar petrecându-se între Arad și Zimandcuz. În urma accidentului, o persoană a murit, iar traficul este complet blocat.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o autospecială de descarcerare ușoară, sprijinite de trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

„În după-amiaza zilei de vineri, 21 octombrie, în jurul orei 16:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Vasile Goldiș» al județului Arad a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, în zona Cartierul Verde, eveniment în care au fost implicate două autoturisme și un automarfar. În urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență. S-a acționat pentru extragerea acesteia iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul medical. Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SAJ.


Cele trei victime sunt in stare stabilă, conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajul SAJ și transportate la Spitalul Județean Arad”, a transmis ISU Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.